lördag


Kännt mig helt underlig idag, sov nio och en halv timme i natt och trots ganska rofylld sömn så vägde det tydligen inte upp ett par dagars dålig sömn och uttröttande arbete. Det är nog förkylningen som nafsat mig i nacken hela veckan som är orsaken, men den underliga känslan idag har bestått av yrsel och illamående. Säsongens livsingjutande elixir, julmust i.e., har gett mig kraften tillbaks, för tillfället i alla fall.

För att sammanfatta de sista dagarnas största intryck...

Den nya VW Passat var väl ändå ingen höjdare, underlig handbroms och vindrutetorkare som inte går att lyfta för att motorhuven tar emot. Inga bonus-rattar där inte. Känsla ungefär som att köra finlands-färja.

Åååååhhh, suckar av någon form av glädje-medlidande-sött i kön till boardingen på Bromma när långpendlarbarnen ska byta mellan mamma och pappa och mellan Stockholm och Skåne. Alla små kids samlas i en hög längst fram, en kille hjälper de med biljetterna, pussar och kramar från någon förälder, de smås blickar av tårfylld glädje och sorg och så skuttar de alla iväg i släptåg efter en flygvärdinna som tar ombord dem och placerar de längst fram på de bästa platserna innan resten av passagerarna, de ondskefulla jättemänniskorna, får komma på plats. Så sött, så sött.



0 Kommentarer:

Skicka en kommentar

<< Home